Luft til vand varmepumpe priser juni 2024 - køb, leje og leasing

Skift fra naturgas til varmepumpe - Undgå afhængighed af naturgas og af Rusland - Spar tid her med markedets hurtigste levering og installation. Jo før du modtager de gratis tilbud, jo før kan du få leveret, hvis du ønsker en varmepumpe!

Få gratis tilbud søndag, 16/6 på køb af luft-til-vand varmepumpe med hurtig levering her:

varmepumperiser - godkendte varmepumper

Kun lidt ud af lommen: Leasing / leje af varmepumpe

Slip for investeringen, risiko og alt arbejdet - Gratis afkobling (naturgas-fyr) så længe tilskudsordningen kører. 100% tryghed og ingen uforudsete omkostninger – heller ikke, når varmepumpen skal udskiftes. Ned til 1.250 kr. månedligt alt inklusiv. Få et gratis tilbud på leasing / leje af varmepumpe her:

Er din nuværende opvarmningsform et oliefyr eller naturgas, kan du reducere dine varmeudgifter med op til 50% med en luft til vand varmepumpe (pris fra kun 80.000 kr.). Har du elvarme, vil besparelsen være langt højere! Godt nyt: Nu kan du vælge leasing af luft til vand varmepumpe og dermed altid have nyeste modeller og helt faste og kendte udgifter. Fordele ved leasing/leje af en varmepumpe:

 • Du får installeret en af markedets bedste varmepumper, der passer præcist til din bolig og dit behov.
 • Du får også installeret en varmtvandsbeholder, buffertank, cirkulationspumpe og trevejsventil, så komfort og effektivitet er i top.
Leje og leasing af varmepumper
 • Vi sørger for alt vvs- og elarbejde.
 • Du slipper for investeringen og risikoen for, at anlægget skal udskiftes (inkluderet i dit abonnement).
 • Vi klarer alle reparationer og det årlige serviceeftersyn. Slut med uforudsete udgifter til varmeanlæg.
 • Du kan nøjes med at betale 7.500 kr. i opstart, men betaler du mere, så falder dit månedlige abonnement betydeligt.

Kan du få tilskud til en varmepumpe?

Hvis du vil søge tilskud til en varmepumpe, skal du leve op til 5 krav. Få overblikket her.

 1. Dit hus skal være en helårsbolig – og du skal selv eje det.
 2. Dit hus opvarmes med oliefyr, gasfyr, elvarme eller biokedel (f.eks. træpillefyr)
 3. Dit hus må ikke ligge i et område, hvor der er fjernvarme eller planlagt fjernvarme
 4. Du er ikke allerede i gang med at skifte til en varmepumpe. Du må f.eks. ikke have indhentet et bindende tilbud
 5. Du ønsker en luft til vand-varmepumpe eller en væske til vand-varmepumpe (også kaldet jordvarme)
Luft til vand varmepumpe priser oversigt (vejl. priser)
Husareal Varmepumpestørrelse (kW) Pris inkl. montage
80 – 140 m2 3,5 kW – 5,5 kW 95.000 – 125.000 kr.
140 – 200 m2 5,5 kW – 8 kW 100.000 – 145.000 kr.
200 – 300 m2 8 kW – 12 kW 130.000 – 170.000 kr.
Indholdsoversigt

  Alle tilbud gælder på Sjælland, Fyn og Jylland samt alle brofaste øer! Priser på installation er naturligvis en del af de tilbud, du får - også hvis du lejer en luft til vand pumpe. Og alle tilbyder en komplet løsning.

  Spar op til 10.000 kr. årligt på dine varmeudgifter med en varmepumpe luft til vand!

  Det tager kun 1 - 2 dage at installere en varmepumpe luft vand, og straks derefter begynder du altså at spare penge på varmeregningen! Udover at spare en masse penge, slipper du også for at skulle bekymre dig om daglig vedligeholdelse. En vandvarmepumpe er fuldautomatisk og passer sig selv! Ved at skifte fra naturgas til varmepumpe er du uafhængig af Rusland, og du gør miljøet en tjeneste.

  Fakta om luft-til-vand varmepumper

  • Fuldautomatisk og ingen vedligehold
  • Laver varmt vand til radiatorer eller gulvvarme
  • God til helårshuse
  • Forventet levetid: 15 - 20 år
  • Anskaffelsespris: Cirka 80.000 - 130.000 kr. inkl. montering
  • Tilbagebetalingstid: 3 - 5 år
  • Du kan få store tilskud fra Staten - læs mere her

  Billig luft til vand varmepumpe pris

  Luft til vand varmepumpe pris inkl. montering ligger et sted mellem 80.000 - 130.000 kr. Prisen afhænger dog af flere faktorer som blandt andre:

  • Dit forbrug
  • Størrelsen på dit hus
   • Luft til vand varmepumpe 150 - 180 m² pris cirka 110.000 kr.
   • Luft til vand varmepumpe 200 m² pris cirka 120.000 kr.
   • Luft til vand varmepumpe 300 m² pris cirka 130.000 kr.
  • Dit radiatorsystem eller dit gulvvarmesystem
  • Isoleringen af dit hus

  Vil du være sikker på at få en billig luft til vand varmepumpe pris inkl. montering, bør du indhente tilbud. Heldigvis for dig er det super nemt, gratis og helt uforpligtende at indhente tilbud fra 3 installatører.

  Med en lejet varmepumpe - altså leasing - ser regnestykket helt anderledes ud. Her kan du slippe med en engangsbetaling på 7.500 kr. og derefter en månedlig leje/leasing på omkring 1.200-1.300 kr., der dækker ALT. Det betyder, at du aldrig skal tænke på vedligeholdelse, og at du ikke skal finde over 100.000 kr. til at skifte til luft-vand-varmepumpe.

  Indhent billig luft vand varmepumpe pakkepris allerede i dag herunder:

  Det tager cirka 2 minutter at udfylde formularen og efter cirka 24 timer, vil du modtage gratis og uforpligtende tilbud og den første luft til vand anlæg pris. Klik på knappen ovenover og modtag de billigste priser på varmepumpe luft vand direkte i din indbakke.

  Bedst i test luftvand varmepumpe

  Er du på udkig efter den bedste luft vand varmepumpe, så er der flere producenter at vælge blandt. Nedenstående producenter er ofte at finde blandt bedst i test luft til vand varmepumper:

  • Panasonic
  • Bosch
  • Metro Therm
  • Mitsubishi
  • DVI
  • Vølund
  • Vaillant
  varmepumpe luft vand

  Luft til vand varmeanlæg, som scorer bedste i test, gør det på grundlag af flere faktorer som:

  • SCOP-værdi (Seasonal Coefficient Of Performance) - SCOP-værdien viser, hvor effektiv pumpen er til at levere varme over et helt år. Jo højere SCOP, jo bedre er varmepumpen til at producere varme. De bedste luft vand varmepumper har SCOP-værdier på cirka 5. Så for hver 5 kWh varme de leverer, bruger de kun cirka 1 kWh el. Du kan klikke her og få billig grøn strøm.
  • Støjniveau - det er indlysende, at jo mindre pumpen støjer, jo bedre er det. De mindst støjende pumper ligger på cirka 53 dB.
  • Energimærke - de bedste pumper har alle energimærke A++

  Det skal lige tilføjes, at for at score høje karakterer i testen skal pumperne kunne klare udendørs temperaturer på mellem -15 og -30 grader.

  Se hvordan en lufttilvand varmepumpe fungerer i videoen herunder

  Har du et tilstrækkeligt stort haveareal, vil det måske være mere fordelagtigt for dig at vælge jordvarme. Ejer du et sommerhus eller anden form for fritidshus, kan en luft til luft varmepumpe også være et alternativ til luft til vand pumpen.

  OBS: Du har mulighed for at få både tilskud og fradrag, hvis du køber luft til vand varmepumpe, læs mere.

  Kun lidt ud af lommen: Leasing / leje af varmepumpe

  Slip for investeringen, risiko og alt arbejdet - Gratis afkobling (naturgas-fyr) så længe tilskudsordningen kører. 100% tryghed og ingen uforudsete omkostninger – heller ikke, når varmepumpen skal udskiftes. Ned til 1.250 kr. månedligt alt inklusiv. Få et gratis tilbud på leasing / leje af varmepumpe her:

  Hvor stort er tilskuddet fra Staten til varmeanlæg?

  Opvarmet areal A++ A+++
  Under 75 m2 22.000 kr. 26.000 kr.
  75 – 100 m2 22.000 kr. 26.000 kr.
  101 – 150 m2 24.000 kr. 28.000 kr.
  151 – 200 m2 26.000 kr. 31.000 kr.
  201 – 250 m2 28.000 kr. 33.000 kr.
  251 – 300 m2 30.000 kr. 36.000 kr.
  Over 300 m2 31.000 kr. 37.000 kr.

  Tilbud og montering i hele Danmark

  Uanset hvor i Danmark, du er bosiddende, vil du kunne modtage tilbud og få installeret en varmepumpe. Af regioner, kommuner og byer kan blandt andet nævnes Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sjælland, Bornholm, København. Klik herunder og se den komplette liste over byer, hvor du kan få luft-til-vand varmeanlæg inkl. montering:

  Skift fra naturgas til varmepumpe nu

  Begivenhederne i begyndelsen af 2022 har vist os, at afhængighed af importeret naturgas er både strategisk farligt og økonomisk uansvarligt.

  I begyndelsen af april meldte regeringen via statsminister Mette Frederiksen, at alle 400.000 danske husstande med naturgasfyr skal skifte til en anden varmekilde - for eksempel til varmeanlæg baseret på varmepumper.

  Hvis vi antager, at blot 30% af de 400.000 gasfyr omlægges til luft-til-vand varmepumper, taler vi om 120.000 nye anlæg. Med de eksplosivt stigende priser på naturgas samt den usikkerhed i forsyning, Rusland byder på, er det sandsynligt, at der vil komme et kolossalt pres på salg og montering af varmepumperne.

  Det er derfor vores anbefaling, at du hurtigst muligt får sat gang i processen med at indhente tilbud på omlægning fra naturgas til varmepumpe eller evt. til jordvarmeanlæg.

  Herunder kan du GRATIS og helt uden forpligtelser for dig indhente tilbud på både køb og leje / leasing af luft-til-vand varmepumper og varmeanlæg:

  varmepumperiser - godkendte varmepumper

  De nyeste teknologier indenfor luft til vand varmepumper repræsenterer en spændende udvikling i bestræbelserne på at opnå mere effektiv, bæredygtig og økonomisk varmeløsninger til både private hjem og erhverv.

  Højere effektivitetsgrad

  En af de mest bemærkelsesværdige fremskridt inden for luft til vand varmepumpeteknologi er forbedringen af systemernes effektivitetsgrad. Moderne varmepumper kan nu opnå betydeligt højere årsvirkningsgrader (COP) sammenlignet med ældre modeller. Dette skyldes forbedringer i kompressor- og varmevekslerteknologier, som gør det muligt at overføre varme mere effektivt fra luften til vandet, der cirkulerer i opvarmningssystemet.

  Smart integration og IoT

  Integrationen af Internet of Things (IoT) teknologi i luft til vand varmepumper er en anden væsentlig innovation. Med smarte varmepumper kan brugere overvåge og styre deres opvarmningssystemer via smartphones og andre smarte enheder. Dette øger ikke kun brugervenligheden men tillader også en mere præcis temperaturstyring, hvilket kan føre til yderligere besparelser på energiforbruget.

  Brug af miljøvenlige kølemidler

  Den øgede opmærksomhed på miljøpåvirkningen fra kølemidler har ført til udviklingen af nye typer af kølemidler med lavere global opvarmningspotentiale (GWP). Disse miljøvenlige kølemidler, såsom R32, udgør en mindre trussel mod atmosfæren sammenlignet med de traditionelt anvendte HFC'er (fluorerede drivhusgasser). Overgangen til mere bæredygtige kølemidler er et vigtigt skridt i retningen af grønnere opvarmningsløsninger.

  Forbedret varmegenvinding

  Nye varmepumpeteknologier har forbedret evnen til varmegenvinding, hvilket betyder, at de effektivt kan udnytte den energi, der normalt ville gå tabt i forskellige processer. Dette inkluderer for eksempel at anvende varmen fra udstødte gasser eller fra det brugte vand. Sådanne forbedringer i varmegenvindingsteknologien bidrager yderligere til den samlede energieffektivitet og økonomiske besparelser for slutbrugeren.

  Hybrid systemer

  Udviklingen af hybridvarmepumpesystemer, der kombinerer luft til vand varmepumpeteknologi med andre opvarmningskilder såsom solenergi, biomasse eller traditionelle fossile brændsler, er en anden vigtig trend. Disse hybrid systemer tilbyder en fleksibel og effektiv løsning, der kan tilpasse sig skiftende energipriser og vejrforhold, og samtidig minimere miljøpåvirkningen.

  Fra luften til din varmtvandsbehoder

  Brugsvand opvarmes med en varmepumpe ved at føre varme fra en kilde til en varmtvandsbeholder. Kilden kan være jorden, luften eller grundvandet, og varmepumpen bruger kølemiddel til at optage varmen og transportere den til varmtvandsbeholderen.

  I varmtvandsbeholderen ændres kølemidlets tilstand fra gas til væske, hvilket frigiver varme til vandet i beholderen. Kompressoren bruges til at øge trykket på kølemidlet, hvilket øger dets temperatur og derved øger dets evne til at transportere varme. På denne måde opvarmes brugsvandet ved hjælp af den varme, der er optaget fra kilden med mindre brug af ekstern energi.

  Typer af kølemidler i varmepumper

  Der findes mange forskellige kølemidler, der kan bruges i en varmepumpe. De mest almindelige kølemidler inkluderer R-32, R-410A, R-407C og R-134a.

  Valg af kølemiddel afhænger af mange faktorer, såsom effektivitet, miljøpåvirkning og sikkerhed. R-32 er et populært kølemiddel, da det er effektivt, miljøvenligt og sikkert at bruge. R-410A er også en populær valgmulighed, da det har høj effektivitet og er sikkert for miljøet.

  Det er vigtigt at vælge et kølemiddel, der er godkendt af relevante reguleringsmyndigheder og er sikkert at anvende i henhold til gældende love og regler.

  1301 København K
  2000 Frederiksberg
  2100 København Ø
  2200 København N
  2300 København S
  2400 København NV
  2450 København SV
  2500 Valby
  2600 Glostrup
  2605 Brøndby
  2610 Rødovre
  2625 Vallensbæk
  2630 Taastrup
  2635 Ishøj
  2640 Hedehusene
  2650 Hvidovre
  2660 Brøndby Strand
  2665 Vallensbæk Strand
  2670 Greve
  2670 Greve Strand
  2680 Solrød Strand
  2690 Karlslunde
  2700 Brønshøj
  2720 Vanløse
  2730 Herlev
  2740 Skovlunde
  2750 Ballerup
  2760 Måløv
  2765 Smørum
  2770 Kastrup
  2791 Dragør
  2800 Kongens Lyngby
  2820 Gentofte
  2830 Virum
  2840 Holte
  2850 Nærum
  2860 Søborg
  2880 Bagsværd
  2900 Hellerup
  2920 Charlottenlund
  2930 Klampenborg
  2942 Skodsborg
  2950 Vedbæk
  2960 Rungsted Kyst
  2970 Hørsholm
  2980 Kokkedal
  2990 Nivå
  3000 Helsingør
  3050 Humlebæk
  3060 Espergærde
  3070 Snekkersten
  3080 Tikøb
  3100 Hornbæk
  3120 Dronningmølle
  3140 Ålsgårde
  3150 Hellebæk
  3200 Helsinge
  3210 Vejby
  3220 Tisvildeleje
  3230 Græsted
  3250 Gilleleje
  3300 Frederiksværk
  3310 Ølsted
  3320 Skævinge
  3330 Gørløse
  3360 Liseleje
  3370 Melby
  3390 Hundested
  3400 Hillerød
  3460 Birkerød
  3480 Fredensborg
  3490 Kvistgård
  3500 Værløse
  3520 Farum
  3540 Lynge
  3550 Slangerup
  3600 Frederikssund
  3630 Jægerspris
  3650 Ølstykke
  3660 Stenløse
  3670 Veksø Sjælland
  3700 Rønne
  3720 Aakirkeby
  3730 Nexø
  3740 Svaneke
  3751 Østermarie
  3760 Gudhjem
  3770 Allinge
  3782 Klemensker
  3790 Hasle
  4000 Roskilde
  4040 Jyllinge
  4050 Skibby
  4060 Kirke Såby
  4070 Kirke Hyllinge
  4100 Ringsted
  4130 Viby Sjælland
  4140 Borup
  4160 Herlufmagle
  4171 Glumsø
  4173 Fjenneslev
  4174 Jystrup
  4180 Sorø
  4190 Munke Bjergby
  4200 Slagelse
  4220 Korsør
  4230 Skælskør
  4241 Vemmelev
  4242 Boeslunde
  4243 Rude
  4250 Fuglebjerg
  4261 Dalmose
  4262 Sandved
  4270 Høng
  4281 Gørlev
  4291 Ruds Vedby
  4293 Dianalund
  4295 Stenlille
  4296 Nyrup
  4300 Holbæk
  4320 Lejre
  4330 Hvalsø
  4340 Tølløse
  4350 Ugerløse
  4360 Kirke Eskilstrup
  4370 Store Merløse
  4390 Vipperød
  4400 Kalundborg
  4420 Regstrup
  4440 Mørkøv
  4450 Jyderup
  4460 Snertinge
  4470 Svebølle
  4480 Store Fuglede
  4490 Jerslev
  4500 Nykøbing Sj
  4520 Svinninge
  4532 Gislinge
  4534 Hørve
  4540 Fårevejle
  4550 Asnæs
  4560 Vig
  4571 Grevinge
  4572 Nørre Asmindrup
  4573 Højby
  4581 Rørvig
  4583 Sjællands Odde
  4591 Føllenslev
  4592 Sejerø
  4593 Eskebjerg
  4600 Køge
  4621 Gadstrup
  4622 Havdrup
  4623 Lille Skensved
  4632 Bjæverskov
  4640 Fakse
  4652 Hårlev
  4653 Karise
  4654 Fakse Ladeplads
  4660 Store Heddinge
  4671 Strøby
  4672 Klippinge
  4673 Rødvig Stevns
  4681 Herfølge
  4682 Tureby
  4683 Rønnede
  4684 Holme-Olstrup
  4690 Haslev
  4700 Næstved
  4720 Præstø
  4733 Tappernøje
  4735 Mern
  4736 Karrebæksminde
  4750 Lundby
  4760 Vordingborg
  4771 Kalvehave
  4772 Langebæk
  4773 Stensved
  4780 Stege
  4791 Borre
  4792 Askeby
  4793 Bogø By
  4800 Nykøbing F
  4840 Nørre Alslev
  4850 Stubbekøbing
  4862 Guldborg
  4863 Eskilstrup
  4871 Horbelev
  4872 Idestrup
  4873 Væggerløse
  4874 Gedser
  4880 Nysted
  4891 Toreby L
  4892 Kettinge
  4894 Øster Ulslev
  4895 Errindlev
  4900 Nakskov
  4912 Harpelunde
  4913 Horslunde
  4920 Søllested
  4930 Maribo
  4941 Bandholm
  4943 Torrig L
  4944 Fejø
  4951 Nørreballe
  4952 Stokkemarke
  4953 Vesterborg
  4960 Holeby
  4970 Rødby
  4983 Dannemare
  4990 Sakskøbing
  5000 Odense C
  5200 Odense V
  5210 Odense NV
  5220 Odense SØ
  5230 Odense M
  5240 Odense NØ
  5250 Odense SV
  5260 Odense S
  5270 Odense N
  5290 Marslev
  5300 Kerteminde
  5330 Munkebo
  5350 Rynkeby
  5370 Mesinge
  5380 Dalby
  5390 Martofte
  5400 Bogense
  5450 Otterup
  5462 Morud
  5463 Harndrup
  5464 Brenderup
  5466 Asperup
  5471 Søndersø
  5474 Veflinge
  5485 Skamby
  5491 Blommenslyst
  5492 Vissenbjerg
  5500 Middelfart
  5540 Ullerslev
  5550 Langeskov
  5560 Aarup
  5580 Nørre Aaby
  5591 Gelsted
  5592 Ejby
  5600 Faaborg
  5610 Assens
  5620 Glamsbjerg
  5631 Ebberup
  5642 Millinge
  5672 Broby
  5683 Haarby
  5690 Tommerup
  5700 Svendborg
  5750 Ringe
  5762 Vester Skerninge
  5771 Stenstrup
  5772 Kværndrup
  5792 Årslev
  5800 Nyborg
  5853 Ørbæk
  5854 Gislev
  5856 Ryslinge
  5863 Ferritslev Fyn
  5871 Frørup
  5874 Hesselager
  5881 Skårup Fyn
  5882 Vejstrup
  5883 Oure
  5884 Gudme
  5892 Gudbjerg
  5900 Rudkøbing
  5932 Humble
  5935 Bagenkop
  5953 Tranekær
  5960 Marstal
  5970 Ærøskøbing
  5985 Søby Ærø
  6000 Kolding
  6040 Egtved
  6051 Almind
  6052 Viuf
  6064 Jordrup
  6070 Christiansfeld
  6091 Bjert
  6092 Sønder Stenderup
  6093 Sjølund
  6094 Hejls
  6100 Haderslev
  6200 Aabenraa
  6230 Rødekro
  6240 Løgumkloster
  6261 Bredebro
  6270 Tønder
  6280 Højer
  6300 Gråsten
  6310 Broager
  6320 Egernsund
  6330 Padborg
  6340 Kruså
  6360 Tinglev
  6372 Bylderup-Bov
  6392 Bolderslev
  6400 Sønderborg
  6430 Nordborg
  6440 Augustenborg
  6470 Sydals
  6500 Vojens
  6510 Gram
  6520 Toftlund
  6535 Branderup J
  6541 Bevtoft
  6560 Sommersted
  6580 Vamdrup
  6600 Vejen
  6621 Gesten
  6622 Bække
  6623 Vorbasse
  6630 Rødding
  6640 Lunderskov
  6650 Brørup
  6660 Lintrup
  6670 Holsted
  6682 Hovborg
  6683 Føvling
  6690 Gørding
  6700 Esbjerg
  6701 Esbjerg
  6705 Esbjerg Ø
  6710 Esbjerg V
  6715 Esbjerg N
  6720 Fanø
  6731 Tjæreborg
  6740 Bramming
  6752 Glejbjerg
  6760 Ribe
  6771 Gredstedbro
  6780 Skærbæk
  6792 Rømø
  6800 Varde
  6818 Årre
  6823 Ansager
  6830 Nørre Nebel
  6840 Oksbøl
  6851 Janderup
  6852 Billum
  6853 Vejers Strand
  6854 Henne
  6855 Outrup
  6857 Blåvand
  6862 Tistrup
  6870 Ølgod
  6880 Tarm
  6893 Hemmet
  6900 Skjern
  6920 Videbæk
  6933 Kibæk
  6940 Lem St
  6950 Ringkøbing
  6960 Hvide Sande
  6971 Spjald
  6973 Ørnhøj
  6980 Tim
  6990 Ulfborg
  7000 Fredericia
  7080 Børkop
  7100 Vejle
  7120 Vejle Øst
  7130 Juelsminde
  7140 Stouby
  7150 Barrit
  7160 Tørring
  7171 Uldum
  7173 Vonge
  7182 Bredsten
  7183 Randbøl
  7184 Vandel
  7190 Billund
  7200 Grindsted
  7250 Hejnsvig
  7260 Sønder Omme
  7270 Stakroge
  7280 Sønder Felding
  7300 Jelling
  7321 Gadbjerg
  7323 Give
  7330 Brande
  7361 Ejstrupholm
  7362 Hampen
  7400 Herning
  7430 Ikast
  7441 Bording
  7442 Engesvang
  7451 Sunds
  7470 Karup J
  7480 Vildbjerg
  7490 Aulum
  7500 Holstebro
  7540 Haderup
  7550 Sørvad
  7560 Hjerm
  7570 Vemb
  7600 Struer
  7620 Lemvig
  7650 Bøvlingbjerg
  7660 Bækmarksbro
  7673 Harboøre
  7680 Thyborøn
  7700 Thisted
  7730 Hanstholm
  7741 Frøstrup
  7742 Vesløs
  7752 Snedsted
  7755 Bedsted Thy
  7760 Hurup Thy
  7770 Vestervig
  7790 Thyholm
  7800 Skive
  7830 Vinderup
  7840 Højslev
  7850 Stoholm, Jylland
  7860 Spøttrup
  7870 Roslev
  7884 Fur
  7900 Nykøbing M
  7950 Erslev
  7960 Karby
  7970 Redsted M
  7980 Vils
  7990 Øster Assels
  8000 Århus C
  8200 Århus N
  8210 Århus V
  8220 Brabrand
  8230 Åbyhøj
  8240 Risskov
  8250 Egå
  8260 Viby J
  8270 Højbjerg
  8300 Odder
  8305 Samsø
  8310 Tranbjerg J
  8320 Mårslet
  8330 Beder
  8340 Malling
  8350 Hundslund
  8355 Solbjerg
  8361 Hasselager
  8362 Hørning
  8370 Hadsten
  8380 Trige
  8381 Tilst
  8382 Hinnerup
  8400 Ebeltoft
  8410 Rønde
  8420 Knebel
  8444 Balle
  8450 Hammel
  8462 Harlev J
  8464 Galten
  8471 Sabro
  8472 Sporup
  8500 Grenaa
  8520 Lystrup
  8530 Hjortshøj
  8541 Skødstrup
  8543 Hornslet
  8544 Mørke
  8550 Ryomgård
  8560 Kolind
  8570 Trustrup
  8581 Nimtofte
  8585 Glesborg
  8586 Ørum Djurs
  8592 Anholt
  8600 Silkeborg
  8620 Kjellerup
  8632 Lemming
  8641 Sorring
  8643 Ans by
  8653 Them
  8654 Bryrup
  8660 Skanderborg
  8670 Låsby
  8680 Ry
  8700 Horsens
  8721 Daugård
  8722 Hedensted
  8723 Løsning
  8732 Hovedgård
  8740 Brædstrup
  8751 Gedved
  8752 Østbirk
  8762 Flemming
  8763 Rask Mølle
  8765  Klovborg
  8766 Nørre Snede
  8781 Stenderup
  8783 Hornsyld
  8800 Viborg
  8830 Tjele
  8831 Løgstrup
  8832 Skals
  8840 Rødkærsbro
  8850 Bjerringbro
  8860 Ulstrup
  8870 Langå
  8881 Thorsø
  8882 Fårvang
  8883 Gjern
  8900 Randers
  8950 Ørsted
  8961 Allingåbro
  8963 Auning
  8970 Havndal
  8981 Spenstrup
  8983 Gjerlev J
  8990 Fårup
  9000 Aalborg
  9200 Aalborg SV
  9210 Aalborg SØ
  9220 Aalborg Øst
  9230 Svenstrup J
  9240 Nibe
  9260 Gistrup
  9270 Klarup
  9280 Storvorde
  9293 Kongerslev
  9300 Sæby
  9310 Vodskov
  9320 Hjallerup
  9330 Dronninglund
  9340 Asaa
  9352 Dybvad
  9362 Gandrup
  9370 Hals
  9380 Vestbjerg
  9381 Sulsted
  9382 Tylstrup
  9400 Nørresundby
  9430 Vadum
  9440 Aabybro
  9460 Brovst
  9480 Løkken
  9490 Pandrup
  9492 Blokhus
  9493 Saltum
  9500 Hobro
  9510 Arden
  9520 Skørping
  9530 Støvring
  9541 Suldrup
  9550 Mariager
  9560 Hadsund
  9574 Bælum
  9575 Terndrup
  9600 Aars
  9610 Nørager
  9620 Aalestrup
  9631 Gedsted
  9632 Møldrup
  9640 Farsø
  9670 Løgstør
  9681 Ranum
  9690 Fjerritslev
  9700 Brønderslev
  9740 Jerslev J
  9750 Øster Vrå
  9760 Vrå
  9800 Hjørring
  9830 Tårs
  9850 Hirtshals
  9870 Sindal
  9881 Bindslev
  9900 Frederikshavn
  9940 Læsø
  9970 Strandby
  9981 Jerup
  9982 Ålbæk
  9990 Skagen
  Scroll to Top